internetradio ergens inbouwen?

Hier kun je terecht met alle vragen, opmerkingen en suggesties wat betreft losse Philips units. Een interessant project gebouwd of op zoek naar specs? Meldt U hier!

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Bert Noord
Berichten: 74
Lid geworden op: 22 sep 2014, 06:35
Locatie: Stadskanaal

05 nov 2014, 17:03

correltje schreef:Kijk eens hier wat ons aller Gromsound gemaakt heeft! :D
Daar moest ik meteen aan denken, toen ik dit topic las.
Prachtig! Dat is lef hebben. En een werkelijk schitterend resultaat!
Gebruikersavatar
movieman
Berichten: 12533
Lid geworden op: 17 mar 2008, 22:42
Locatie: Zuid-Limburg

05 nov 2014, 17:07

Volgens mij moet dat zwarte "dekseltje" schuin omhoog worden getrokken...
Harrie
Berichten: 9390
Lid geworden op: 25 dec 2011, 11:24
Locatie: Geldersche Achterhoek
Contacteer:

05 nov 2014, 17:23

Bert Noord schreef:Nog even een vraagje, er zit hier zoveel kennis ... (niet om te slijmen hoor, maar het is gewoon zo)

ik heb de hele internetradio al bijna uit elkaar en het lukt me denk ik best wel om hem in te bouwen.
Maar..... er zit een vervelende flatcable die los moet en weer vast natuurlijk.
Nu heb je best wel een aantal types, de een gewoon lostrekken, de ander omhoog, dan weer vanafschuiven enzo..
Ik vraag me af of iemand weet hoe deze los moet - en weer vast :)
het bovenste zwarte dekseltje met blauwe randje moet je naar voren trekken, dan kan de flatcable los.
succes, mooi project :wink: grt, Harrie
F7215,AH103,AH109+209+309,AH305,AH306,N5431,N2554,N5846,N7300,EW5506,N6330,22AH109,
CD104,CD204,RH831,RH732,RH720,AH794,VR2340,VR600,CD670,CD582,CDR760,CD930,CD100,
DCC951,DCC900,CDi210,VLP720, 2xAH489, 2xJBLG7, 4xAH492H, 2xMFB 587, 4xMFB544, 4xMFB541
Andre
Berichten: 31
Lid geworden op: 05 okt 2011, 10:17

05 nov 2014, 17:47

Dit is hem dan. Excuses voor de fotokwaliteit maar ik ben helaas niet in het bezit van een Mavica .....
Bijlagen
DSC_0612.JPG
DSS 940, DSS 930SE, DSC 950, Antimode 2.0, Squeezebox, N4510, Project Phonobox USB, Rega Planar 3
Gebruikersavatar
Bert Noord
Berichten: 74
Lid geworden op: 22 sep 2014, 06:35
Locatie: Stadskanaal

05 nov 2014, 17:52

Harrie schreef: het bovenste zwarte dekseltje met blauwe randje moet je naar voren trekken, dan kan de flatcable los.
succes, mooi project :wink: grt, Harrie
Bedankt! Morgen weer verder want met wijntje voor het eten gaat dat niet lukken vandaag :shock:
Overigens had je voorganger het goed: zwarte lipje schuin omhoog trekken. Daar kwam ik achter toen ik hem vruchteloos naar voren probeerde te schuiven. er zit dus een soort scharniertje in. Misschien omdat er geen blauw randje aanzat :lol:
Gebruikersavatar
movieman
Berichten: 12533
Lid geworden op: 17 mar 2008, 22:42
Locatie: Zuid-Limburg

05 nov 2014, 18:06

Scans heb ik je net gestuurd. Veel plezier ermee!
Gebruikersavatar
Bert Noord
Berichten: 74
Lid geworden op: 22 sep 2014, 06:35
Locatie: Stadskanaal

05 nov 2014, 22:34

movieman schreef:Scans heb ik je net gestuurd. Veel plezier ermee!
Heb ze binnen, helemaal geweldig. wel een studie op zich zeg, knap uitgebreid. Maar hij kan gelukkig in de learn mode!

bedankt!

:D
mae
Berichten: 4420
Lid geworden op: 17 nov 2013, 02:42
Locatie: Randstad

06 nov 2014, 04:50

movieman schreef:Ik heb de RC790 nieuw gekocht ergens in de prehistorie dus ja ik heb alles erbij, zelfs nog de programmeerkaart en de originele verpakking. Ik kan de gebruiksaanwijzing wel voor je inscannen als ik eventjes tijd heb... Na al die jaren kan de AB wel gek gaan doen vanwege viezigheid tussen de knopjes en de print en ook zijn de elco's meestal versleten, ik heb ze vervangen, zie hier...
Weer wat geleerd. Nog nooit eerder een Philips AB gezien die door Marantz ontwikkeld en gemaakt is.
Gebruikersavatar
Bert Noord
Berichten: 74
Lid geworden op: 22 sep 2014, 06:35
Locatie: Stadskanaal

07 nov 2014, 22:36

Andre schreef:Dit is hem dan. Excuses voor de fotokwaliteit maar ik ben helaas niet in het bezit van een Mavica .....
jammer dat ik eigenlijk niets kan zien behalve uit vaags technisch met lichtje.. :)
misschien overdag een macrofoto zonder flits? Moet ook zonder Mavica kunnen hoor.
Plaats reactie