Pagina 1 van 1

Uriah Heep - Mezz Breda 17-4-2012 - Foto's

Geplaatst: 19 apr 2012, 20:05
door Dominic
Hierbij even een korte impressie van het concert van Uriah Heep in de Mezz in Breda afgelopen dinsdag.

Het concert was volledig uitverkocht en de zaal bomvol. Helaas kwamen wij een beetje laat aan en stond men al tot de deuren. Het was een heel goed optreden moet ik zeggen, ik heb ze nu 5 keer gezien maar de sfeer was hier echt geweldig.

Helaas moest ik mezelf behelpen met een Fuji superzoom camera met aangepaste lens omdat ik met de Nikon nergens binnenkom .... Ben toch aardig tevreden over het resulataat moet ik zeggen, ondanks dat ik redelijk achterin stond in de verdrukking :mrgreen: :mrgreen: Zelfs nog een moment gevonden om een paar kinders te laten zien hoe je moet headbangen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aan het eind nog een korte terugkomst van de band waarbij ze een aantal dames op het podium vroegen om te komen headbangen ... auw toen kreeg ik last van plaatsvervangende schaamte. Wat een afgang, waarschijnlijk mensen van een fanclub ofzo, ik weet het niet, maar het leek allemaal al aardig bezopen te zijn en het liep alle kanten op. Wel smakelijk kunnen lachen, nouja leedvermaak ... Gelukkig hebben ze dat zelf waarschijnlijk niet gezien.

Anyway ! Foto's zijn uiteraard verkleind om de mensen met een trage verbinding ook een kans te geven :mrgreen:

Foto's !

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Wat een afgang, nouja ze hadden het in elk geval naar hun zin. Aan de zijkant stonden nog wat mensen (ouders van de kinders ofzo ? :mrgreen: ) Die een beetje stonden te klappen en zwaaien ... :lol:

Re: Uriah Heep - Mezz Breda 17-4-2012 - Foto's

Geplaatst: 19 apr 2012, 20:41
door Harrie
leuk. foto's zijn toch zeer goed gelukt :wink:
en je hebt het naar je zin gehad, dus een geslaagde avond :D

grt, Harrie

Re: Uriah Heep - Mezz Breda 17-4-2012 - Foto's

Geplaatst: 20 apr 2012, 09:46
door correltje
Leuke foto's! Ik heb de heren de laatste jaren een paar keer gezien en ik moet zeggen: het was altijd feest!
Ze hebben er zin in en dat stralen ze ook uit. Laatste keer in De Pul hebben ze ook zoiets gedaan met mensen uit het publiek op het podium.
Hier vind je de foto's.

Grtz,
Cor

Re: Uriah Heep - Mezz Breda 17-4-2012 - Foto's

Geplaatst: 20 apr 2012, 11:25
door Abe
Ze waren laatst ook hier in Leeuwarden. Ben jammer genoeg niet gegaan, iets te duur. Wel goede optredens verzorgen ze, nog steeds!