TA Pulsar CD-2000

Digitale schijfjes en analoge MFB boxen gaan ontzettend goed samen... Alles over CD spelers, DAC's en loopwerken hier!

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
cyrano
Berichten: 1210
Lid geworden op: 31 jan 2012, 21:57

14 sep 2018, 21:31

bramjacobse schreef:
14 sep 2018, 19:13
Fotohuis schreef:
14 sep 2018, 18:58
Ja Loewie: Hexa decimale codes. Ik heb er NU nog een tik aan overgehouden. :?

4A61204C 6F657769 653A2048 65786120 64656369 6D616C65 20636F64 65732E20 496B2068 65622065 72204E55 206E6F67 2065656E 2074696B 2061616E 206F7665 72676568 6F756465 6E
voor diegenen die niet kunnen volgen:

https://www.rapidtables.com/convert/num ... ascii.html
Gebruikersavatar
sjonny
Berichten: 1261
Lid geworden op: 29 dec 2011, 22:45

14 sep 2018, 22:51

Mooi bram, zo goed ben ik nie bij, en een. meetfout, tja bij mij rookt 't dan...... :lol:
Petje af voor de mooie reparatie verslagen die je hier neer zet.

John
Eeeeeuh das ook leuk maar waar zal ik nu eens aan beginnen?
Gebruikersavatar
bramjacobse
Berichten: 1493
Lid geworden op: 22 aug 2014, 09:02
Locatie: Almere-Haven
Contacteer:

15 sep 2018, 07:52

bramjacobse schreef:
14 sep 2018, 18:08
Ik heb eens even in de eproms rond gekeken :geek:
Best interessant

Digital input 1 , digital input 2
32 kHz , 44 kHz, 48 kHz
Radial Control Normall Slow
HQ Mode
Phase 0/180 deg

Bij zijn grote broer kom ik de inputs "Digital input 1 , Digital input 2" wel tegen :-), ook een aux in :think:

Afbeelding


Afbeelding
Gebruikersavatar
Jeroen
Berichten: 618
Lid geworden op: 25 jun 2005, 15:23

15 sep 2018, 15:24

Waarom zou die radial erin zitten?

HQ zal wel 24 bit zijn ofzo. (als dac)

Zie je ook teksten die op het display komen?

Dan kun je het ding vernederlandsen.
Gebruikersavatar
bramjacobse
Berichten: 1493
Lid geworden op: 22 aug 2014, 09:02
Locatie: Almere-Haven
Contacteer:

15 sep 2018, 16:39

Vanmiddag CDM-3 Gerecapped , ik dacht daar zit vast een Philips Axialtje :ugeek:

Afbeelding

Ik dacht het koperplaatje met logo dat aan aarde ligt kan wel weg ...
Nee dus...de flatkabel van fotodiode's opnemers ligt strak over ic en de dat ic straalt in en verstoort het HFE signaal.
Zonder dat koperplaatje speelt ie erg slecht....


Afbeelding
Gebruikersavatar
bramjacobse
Berichten: 1493
Lid geworden op: 22 aug 2014, 09:02
Locatie: Almere-Haven
Contacteer:

15 sep 2018, 17:22

Jeroen schreef:
15 sep 2018, 15:24
Dan kun je het ding vernederlandsen.

En dan...???
Gebruikersavatar
Fotohuis
Berichten: 6598
Lid geworden op: 19 feb 2016, 17:37
Locatie: R'stein soms Mykolaiv
Contacteer:

15 sep 2018, 17:48

WEG ... Deutsche Grundlichkeit ... :mrgreen:
http://www.svema.info
Dynavox TPR-3 6N3P-EV voorversterker, ET-100+Teufel U.20, Theater 500. N4504, N4511, N4450, N2521, N2507, (1)408, 212, 312, 222, draaitafels +GP401/412 Mk2 Sh./MC-3. CD204, CDF200. NAD C352, C422, C521BEE+FB820. 22RH743+22RH544/79R
Gebruikersavatar
bramjacobse
Berichten: 1493
Lid geworden op: 22 aug 2014, 09:02
Locatie: Almere-Haven
Contacteer:

17 sep 2018, 07:52

Jeroen schreef:
15 sep 2018, 15:24
Waarom zou die radial erin zitten?

HQ zal wel 24 bit zijn ofzo. (als dac)

Zie je ook teksten die op het display komen?

Dan kun je het ding vernederlandsen.

Ik heb de user manuals gekregen....ik ga ze even doorspitten...

cliffhanger ....Later meer....
Gebruikersavatar
bramjacobse
Berichten: 1493
Lid geworden op: 22 aug 2014, 09:02
Locatie: Almere-Haven
Contacteer:

17 sep 2018, 14:20

Afbeelding[

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
mae
Berichten: 4453
Lid geworden op: 17 nov 2013, 02:42
Locatie: Randstad

18 sep 2018, 03:03

Off-topic tussendoor na alleen de eerste foto's bekeken: T+A houdt zich wel een beetje aan de Philipsvoorkeur voor 68xx processoren. Verder doet de overkill me wat denken aan de enige videorecorders die ITT/SEL ooit heeft gemaakt ergens mid jaren '80. Die hadden een paar forse printplaten met ook losse processoren en allerlei logica. Alleen gebruikten zij geloof ik Z80 processoren.

Nog wat verder gekeken en het lijkt me dat ze die processorkracht wel ten volle benutten.
Plaats reactie