fp146 mk 2 snelheid instellen

Sommigen zijn blij dat ze van die "knetterende haardvuren" af zijn, terwijl anderen bewust nog nieuw vinyl kopen.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Laurens
Berichten: 1302
Lid geworden op: 17 jun 2005, 19:55
Locatie: Zaandam

31 mei 2007, 14:59

hoi,
mijn fp146 mark 2 draait net wat te langzaam. zijn er instelpotmeters waarmee je de snelheid in kan stellen, en zo ja, waar?
groeten, Laurens.
Gebruikersavatar
Thomas
Site Admin
Berichten: 11841
Lid geworden op: 16 jun 2005, 14:55
Locatie: Lochem, Gelderland
Contacteer:

31 mei 2007, 15:05

Ai, Laurens, wat moet jij nou met zo'n modern eng ding? Ghehe... Maar zonder gekheid, ik geloof dat er aan de onderkant twee gaatjes zitten met instelpotjes. Is je snaar nog wel ok trouwens?

Grt!
Thomas Baur
webmaster http://www.mfbfreaks.com
De Enige Echte Philips Motional Feedback Website!
Laurens
Berichten: 1302
Lid geworden op: 17 jun 2005, 19:55
Locatie: Zaandam

31 mei 2007, 15:20

inderdaad, aan de onderkant zitten 2 gaatjes, met A en B erop :)
ik zal daar eens wat aan draaien, maar dan moet ik eerst een geshikt schroevendraaiertje vinden...
de snaar is een beetje slap, maar ik hoop iets te kunnen doen met de snelheidsregeling. het is zeker geen snarendrab, ht is een prima snaartje.
ik ben ook bezig met mijn thorens td166, die ziet er al heel wat beter uit he :wink:
s_k
Berichten: 263
Lid geworden op: 27 jun 2005, 21:45
Locatie: Susteren

05 jun 2007, 22:29

Klinkt ook 100x beter :)
146 is leuke plastic troep :D.
Zoek voor die Thorens maar een Grado Green element, kost 50 euro nieuw. Super!
Bezit: Goeie oren!
Plaats reactie