Plots geen geluid meer met DCC

De compact cassette was een schitterende uitvinding van Philips en werd een wereldwijd succes. Ook bandrecorders blijken een tijdloos populair medium.Kun jij ook geen genoeg krijgen van die sfeervol draaiende spoelen? Deel hier je magnetische passie!

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
johanh
Berichten: 199
Lid geworden op: 16 mei 2012, 19:56

28 jul 2019, 00:04

Hoi, ik heb namelijk een probleem, deze Philips DCC 951 Deck speelde erg goed, op zowel analoge anls DCC tapes, nu plotseling geen muziek meer met geen enkel tape, detecteerde wel de tijd, en tracks en de speeltijd loop bij afspelen van tapes dit in beide richtingen, maar nu zonder geluid, heb de aandrukrollen eruit gehaald en grondig gekuist met alcohol ook de kop, maar geen verbetering, ik had hier al eerder gevraagd of ik bij dit model de elco's moest vervangen, maar was niet nodig zegden ze, nooit lekkende elco's opgemerkt bij deze modellen zegden ze hier, maar zou dat toch het geval zijn? En zou ik deze dan toch moeten vervangen, ik zie op beide printjes geen zuur en lekkende elco's.
snameroc
Berichten: 4086
Lid geworden op: 01 mei 2010, 12:45

28 jul 2019, 08:08

Dat ligt niet aan het loopwerk zo te lezen als er wel tijdsaanduiding is. Staat het uitgangs niveau niet op nul met de afstandbediening?
Gebruikersavatar
Mikkieteddie
Berichten: 608
Lid geworden op: 20 sep 2012, 10:47
Locatie: Oss

28 jul 2019, 09:15

Geeft het app zelf een melding dat de koppen vuil zijn.?
Een boel Philips spul en Technics.
Het komt mijn neus en oren uit. :lol: :lol:
Dan kan het er ook door naar binnen :liar: :liar:
Gebruikersavatar
johanh
Berichten: 199
Lid geworden op: 16 mei 2012, 19:56

28 jul 2019, 10:36

Nee, geen enkel melding van vuile koppen, gewoon de tijd die loopt, en tracknummer en zelf de track text enz, enkel geen geluid niet digital en niet analog.
snameroc
Berichten: 4086
Lid geworden op: 01 mei 2010, 12:45

28 jul 2019, 13:51

Digitaal uit ook niet?
Gebruikersavatar
johanh
Berichten: 199
Lid geworden op: 16 mei 2012, 19:56

29 jul 2019, 16:56

Nee, ook niet meer. Erg raar finomeen hoor
Hoewie Loewie
Berichten: 8435
Lid geworden op: 10 okt 2014, 14:12
Locatie: Veghel
Contacteer:

29 jul 2019, 17:55

Hoi. Slaan de VU-meters wel uit tijdens het afspelen van een tape met muziek? Heb je niet per ongeluk met de afstandsbediening het volume op nul gezet?
Erres SX5685 SX6290 SX6393 SX6194 SR3390 Aristona AR8530 SG1408 CD1202 Philips GF403 AG2230 GA202 GA212 RH423 RH426 RH532MFB CD104 CD303 CD950 N2221 en veul Superscope. :D www.superscopeaudio.nl
snameroc
Berichten: 4086
Lid geworden op: 01 mei 2010, 12:45

29 jul 2019, 21:22

Een 951 heeft geen vu meters.

Ik denk een elektronisch probleem. Beginnen met voedingsspanningen meten.
Hoewie Loewie
Berichten: 8435
Lid geworden op: 10 okt 2014, 14:12
Locatie: Veghel
Contacteer:

29 jul 2019, 22:02

Een 951 heeft geen vu meters.
Dat is bijzonder voor een deck. :think: Ik lees in de gebruiksaanwijzing inderdaad alleen maar iets over het instellen van het niveau bij opnemen. En dan alleen nog maar via de analoge ingangen.
Erres SX5685 SX6290 SX6393 SX6194 SR3390 Aristona AR8530 SG1408 CD1202 Philips GF403 AG2230 GA202 GA212 RH423 RH426 RH532MFB CD104 CD303 CD950 N2221 en veul Superscope. :D www.superscopeaudio.nl
Gebruikersavatar
HermanH
Berichten: 3531
Lid geworden op: 22 mei 2015, 20:39
Locatie: Omgeving Breda

30 jul 2019, 07:39

Een 951 heeft geen vu meters.
Dat is bijzonder voor een deck. :think: Ik lees in de gebruiksaanwijzing inderdaad alleen maar iets over het instellen van het niveau bij opnemen. En dan alleen nog maar via de analoge ingangen.
Een DCC 730 heeft ook geen VU meters. Maar je kunt wel met een functieknop de weergave op het display veranderen. Dan is er een weergave in dB.
Binnenkort uitverkoop
Plaats reactie