Philips 22ah106 digitale tuner: LED FM band brandt niet

FM, AM, voor ieder wat wils. Tuners zijn nog steeds hot en Philips heeft een hoop mooie gemaakt.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
MFB-Holland
Berichten: 498
Lid geworden op: 29 mei 2010, 20:13

22 apr 2017, 21:48

Ik heb een mooie ah106 op de kop getikt. Hij deed wat moeilijk, dus vanmiddag de elco's in het processorblikje vervangen. Speelt nu goed.
Alleen..... de rode LED van de FM band brandt niet. Na een uur spelen zag ik deze opeens wel branden.
Waar zou dit aan liggen, ook een elco probleem? Zo ja, welke elco moet ik hier dan voor hebben?
snameroc
Berichten: 3928
Lid geworden op: 01 mei 2010, 12:45

22 apr 2017, 21:53

De led zelf?
MFB-Holland
Berichten: 498
Lid geworden op: 29 mei 2010, 20:13

23 apr 2017, 08:09

We zijn nu een nacht verder...
Als ik hem nu aan zet, brandt de LED gewoon. Zou de LED zelf dan slecht zijn?
snameroc
Berichten: 3928
Lid geworden op: 01 mei 2010, 12:45

23 apr 2017, 08:16

Denk het wel wissel hem om met am dan weet je het
MFB-Holland
Berichten: 498
Lid geworden op: 29 mei 2010, 20:13

23 apr 2017, 11:19

Omwisselen heeft op dit moment geen zin, want nu brandt de LED steeds.
Ik zie het nog even aan.

Ik zal straks even kijken, hoe de draden c.q. verbinden naar deze LED zijn.
Gebruikersavatar
Harrie
Berichten: 9360
Lid geworden op: 25 dec 2011, 11:24
Locatie: Geldersche Achterhoek
Contacteer:

05 mei 2017, 23:19

voedingselco ?
meet eens de spanning op de LED ?
F7215,AH103,AH109+209+309,AH305,AH306,N5431,N2554,N5846,N7300,EW5506,N6330,22AH109,
CD104,CD204,RH831,RH732,RH720,AH794,VR2340,VR600,CD670,CD582,CDR760,CD930,CD100,
DCC951,DCC900,CDi210,VLP720, 2xAH489, 2xJBLG7, 4xAH492H, 2xMFB 587, 4xMFB544, 4xMFB541
Gebruikersavatar
Jeroen
Berichten: 616
Lid geworden op: 25 jun 2005, 15:23

27 sep 2017, 18:21

lijkt me een slecht kontakt, waar het draadje aan de print zit bijv.
Plaats reactie