Pagina 1 van 1

109 tunertje- hoe voorkeuzezenders instellen?

Geplaatst: 01 jun 2008, 17:59
door Laurens
Hoi,
ik heb op de rommelmarkt op de NDSM werf een 109 tunertje op de kop getikt voor een heel zacht prijsje. Ik krijg alleen de voorkeuzezenders niet ingesteld
ik doe: afstemmen op het gewenste station
store
voorkeuze 1

en dan wissel ik tussen 1 en 2, en dan heeft ie 'm dus niet opgeslagen. Wat doe ik fout, of is er iets stuk?

Re: 109 tunertje- hoe voorkeuzezenders instellen?

Geplaatst: 01 jun 2008, 18:53
door Thomas
Hoi Laurens,

Je moet inderdaad eerst op STORE drukken en dan op het nummertje, hoeft niet tegelijkertijd of lang. Als het bij de jouwe niet werkt, vrees ik dat het data opslag gedeelte defect is, dit is een vrij veel voorkomend probleempje bij deze tunertjes helaas. Mijne doen het allebei gelukkig wel nog (klop klop). Ik heb hier ook nog een slopertje staan, die gaat helemaal niet aan. Als je hem wilt hebben voor onderdelen of reparatie kan ik hem via Stijn bij je Reverbeo laten plaatsnemen (die heb ik vandaag gezien en gehoord, gaaf ding! Moet wel een flinke beurt met contactspray of IPA hebben).

Grt!

Re: 109 tunertje- hoe voorkeuzezenders instellen?

Geplaatst: 01 jun 2008, 21:01
door Laurens
Een extra tunertje heb ik niet nodig, dat neemt alleen maar ruimte extra in... En fixen kan ik het waarschijnlijk niet. Het is geen ramp, dan maar handmatig afstemmen.

Re: 109 tunertje- hoe voorkeuzezenders instellen?

Geplaatst: 20 jul 2008, 15:32
door Robain!
Mijn 109 is ook een beetje vergeetachtig met de zenders.
Wat moet je vervangen, wil hij zijn geheugen weer behouden?

Groeten Robin