Op zoek naar de AB voor de DSC 950

Stort je hart uit in de MFBfreaks Koffiekorner. Alles mag, en niets moet!

Moderator: Moderators

Plaats reactie
DennisGraaf
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 jun 2018, 11:40

28 jun 2018, 11:52

Hallo allemaal,

Ik ben sinds kort in het bezit van een mooie 900 set.
Maar heb helaas de AB niet van de DSC 950, op zich geen probleem, maar de balans staat niet juist en zoals jullie weten is deze zonder de AB niet te wijzigen.

Heeft iemand er 1 te koop of te leen?

Ik woon in de omgeving van Den Haag.

Hoor het graag

mvg Dennis
mikey
Berichten: 1671
Lid geworden op: 07 aug 2016, 08:32
Locatie: Regio Roermond

28 jun 2018, 12:26

viewtopic.php?f=18&t=7036&p=125297&hili ... 50#p125297

Misschien heb je iets aan deze topic
Bestaat er medicatie voor het stapel virus :?:
Helaas nog niet :pray:
Daarom dus veel Philips en JVC stapels die langzaam maar zeker groeien :shock:
Gezocht F3611 timer
DennisGraaf
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 jun 2018, 11:40

29 jun 2018, 07:18

Top ik heb op de site van afstandsbedieningen.nl de volgende gevonden.

Philips rh6622 rh6624 https://i.ebayimg.com/images/g/BkMAAOSw ... s-l300.jpg

hier zitten 2 knoppen op voor de balance

zou deze het doen?

ik hoor het wel

mvg Dennis
j-rune
Berichten: 116
Lid geworden op: 28 sep 2015, 23:08
Locatie: Groene Hart

29 jun 2018, 13:27

DennisGraaf schreef:
29 jun 2018, 07:18
Top ik heb op de site van afstandsbedieningen.nl de volgende gevonden.

Philips rh6622 rh6624 https://i.ebayimg.com/images/g/BkMAAOSw ... s-l300.jpg

hier zitten 2 knoppen op voor de balance

zou deze het doen?

ik hoor het wel

mvg Dennis
Hoi Dennis,

Dat zijn geen balans knoppen, maar "Volume TV" knoppen.
Net voor de zekerheid getest en de DSC reageert er niet op helaas...

Groeten,
Jeroen
Sandifort
Berichten: 117
Lid geworden op: 21 jun 2015, 21:10
Locatie: Den Haag

29 jun 2018, 21:27

Hallo Dennis,

Ik woon zelf ook in Den Haag en heb ook een dsc950 met de orginele afstandsbediening, ik kan binnenkort wel een keer langsrijden met de AB om je balance goed te zetten.

Als alternatief voor de originele zou je een logitech Harmony 650 aan kunnen schaffen.
Van deze afstandsbediening weet ik zeker dat alle functies, dus ook balance en compensation, voor de dsc950 geprogrammeerd kunnen worden (bestandje kun je bij logitech downloaden).

Linkje hieronder kan je op merk en type zoeken, daar staat de dsc950 ook bij :)

https://support.myharmony.com/nl-nl/com ... y%20lookup

Groeten,
Ronald.
DennisGraaf
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 jun 2018, 11:40

11 jul 2018, 16:31

Hallo allemaal, bedankt voor de reacties, ik heb een ab opgestuurd gekregen voor de eerder genoemde modellen en warempel de balance is in te stellen!!!

nu draait mijn set top, erg blij mee.

nogmaals bedankt voor de tip

vriendelijke groet Dennis
j-rune
Berichten: 116
Lid geworden op: 28 sep 2015, 23:08
Locatie: Groene Hart

11 jul 2018, 19:08

DennisGraaf schreef:
11 jul 2018, 16:31
Hallo allemaal, bedankt voor de reacties, ik heb een ab opgestuurd gekregen voor de eerder genoemde modellen en warempel de balance is in te stellen!!!

nu draait mijn set top, erg blij mee.

nogmaals bedankt voor de tip

vriendelijke groet Dennis


Hey gaaf! Je hebt gelijk. Die RH6622 heeft inderdaad wel degelijk een echte set balansknoppen :D
Plaats reactie